3-DAAGSE TRAINING

3-DAAGSE TRAINING

Slechts 3 dagen investeren om alles te weten over de opvoeding van je (pre) puber. Door een hormoonexplosie is je zoon of dochter plotseling verandert in een vreemde. Hoe ga je hiermee om? Hoe krijg je weer contact? In 3 dagen leer je alle geheimen en de kracht kennen van een goede communicatie zodat je zonder stress, irritatie, frustratie of gevoel van onmacht kunt genieten van de puberteit van je zoon of dochter.

De 3-Daagse training “Superfijn om ouder van een puber te zijn” wordt zowel in Heerlen als in de omgeving van Amsterdam gegeven.

Ga voor data en tijden naar het aanmeldformulier en maak een keuze. Ik werk in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen waardoor er beperkt plaats is dus meld je snel aan. Heb je een dringende vraag dan kun je mij altijd een mail sturen of bellen.

VOOR OUDERS VAN KINDEREN TUSSEN DE 9 – 18 JAAR.

Voor iedereen die zich wel eens afvraagt

 • waarom worden afspraken opeens niet meer nagekomen?
 • wat gebeurt er allemaal met mijn zoon of dochter tijdens de puberteit?
 • waarom moet ik steeds opnieuw grenzen stellen en waarom lukt dat niet zonder ruzie?
 • waarom krijg ik altijd een weerwoord?
 • waarom lukt het niet om ‘s morgens  zonder stress de deur uit te gaan?
 • ben ik de enige die het niet aan kan? Hoe doen andere dat?
 • hoe kan ik mijn kind helpen zodat hij/zij meer zelfvertrouwen krijgt?
 • hoe krijg ik meer tijd en rust voor mij zelf?

Ofwel: Hoe ga ik om met het pubergedrag van mijn zoon of dochter?

Iedereen loopt vroeg of laat tegen zogenaamd “pubergedrag” van zijn kind aan. Er wordt vaak gezegd je moet naar je kind luisteren, met hem of haar praten en afspraken maken. Logisch maar…..hoe doe je dat dan? Hij wil niet luisteren, zij wil niet praten, de afspraken worden niet nagekomen.

Van mij krijg in 3 dagen antwoord op en oplossingen voor al je vragen over de opvoeding van je (pre) puber. Jij bent dé deskundige als het om je kind gaat, ik zorg er voor dat je ook in de puberteit die deskundige blijft.


Met veel enthousiasme en energie krijg je van mij een schat aan kennis, informatie, tips en oefeningen die onmisbaar zijn bij de opvoeding van een (pre) puber. Het complete pakket bestaat uit:

 • NLP theorie en technieken,
 • het IMAGO-spel,
 • de zintuigentest,
 • intervisie, waarbij je steun van andere ouders krijgt en
 • mijn jarenlange ervaring als moeder, coach en communicatie-expert.

We gaan actief aan de slag en ik zorg er voor en garandeer je dat je thuis, na deze 3 dagen, al direct resultaat zult behalen.

Er wordt met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers gewerkt. De groepen zijn bewust klein gehouden om iedereen zoveel mogelijk persoonlijk te kunnen helpen en begeleiden.

Hoewel het programma is samengesteld werk ik flexibel wat betekent dat ik inspeel op de behoefte en vragen van de deelnemers. Je krijgt van mij een uitgebreide studie map waar je altijd op terug kunt vallen. En uiteraard kun je na afloop ook altijd op mij terugvallen, ik zal je blijven steunen bij de opvoeding van je (pre) puber.

Na de training kun je je aansluiten bij de besloten face-book groep zodat ik, maar ook de andere ouders, je blijven steunen bij eventuele vragen.

Na de 3-Daagse Training “Superfijn om ouder van een puber te zijn” heb je geen last meer van frustratie, stress en onmacht bij de opvoeding van je (pre) puber.

Wat ga je leren?

 1. Op de eerste dag krijg je inzicht in hoe je écht kunt luisteren, praten met je (pre) puber en afspraken kunt maken. Kortom alles wat je nodig hebt om tot je puber door te dringen. Daarnaast leer je technieken om binnen 5 minuten volledig ontspannen te zijn en hoe je een negatief gevoel kunt omdraaien naar een positief gevoel. Hiermee kun je ook je zoon of dochter helpen bij weinig zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld of faalangst.
 2. Op de tweede dag leer je meer over je eigen communicatie vaardigheden met het IMAGO-spel en de Zintuigentest. Je weet hoe je deze vaardigheden kunt gebruiken zodat je met meer zelfvertrouwen en minder stress kunt opvoeden.
 3. Op de derde dag krijg je intervisie. Alle theorie wordt toegepast in de praktijk. Gezamenlijk worden oplossingen gegeven voor bestaande problemen. Je staat niet alleen als ouder en zult ervaren dat je elkaar advies kunt geven en kunt steunen. Deze dag wordt afgerond met uitleg over hoe het puberbrein werkt en wat je op welke leeftijd mag en kan verwachten.

 

De 3-Daagse training “Superfijn om ouder van een puber te zijn” wordt zowel in Heerlen als in de omgeving van Amsterdam gegeven. Bij aanmelding kun je een keuze maken uit locatie en datum.

We werken 3 dagen van 09.00 – 15.00 uur. Inbegrepen zijn koffie, thee, een gratis test en een uitgebreide studie map. Tegen een kleine vergoeding kan voor een lunch worden gezorgd.

De kosten zijn 457,00 euro inclusief 21% BTW. Wanneer beide ouders zich aanmelden (of oma/opa zich mede aanmelden) geldt er een korting van 50%  voor de 2e aanmelding.

Mocht je nog twijfelen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Zonder stress je (pre) puber zoon of dochter opvoeden