Over mij

Ik ben Tilly van Veen-Jägers. Ik help jou als ouder van een puber bij de opvoeding van je zoon of dochter zodat je vol zelfvertrouwen zelf alle puberproblemen kunt oplossen. Daardoor krijg je rust in huis en meer tijd voor jezelf, oftewel “Less Stress”. Ik ben sinds ruim 10 jaar werkzaam als zelfstandige binnen UNiK (U en ik) Training en Coaching. Allereerst als diagnostisch werkende, vervolgens als coach, communicatie- en opvoeddeskundige.

Het is mijn passie om jou als ouder te helpen bij de opvoeding van je zoon of dochter tijdens de puberteit. Als moeder van twee (inmiddels volwassen zonen) weet ik dat dit een geweldige tijd maar ook een stressvolle tijd kan zijn. Als ik destijds had geweten wat ik nu weet dan had ik het zowel voor mijn kinderen als voor mijzelf een stuk gemakkelijker kunnen maken.

Ook ik heb in die tijd hulp gezocht maar kwam er achter dat mijn problemen en vragen niet “ernstig” genoeg waren voor professionele hulp. Links en rechts waren wel bruikbare tips te vinden maar ik miste een stevige basis voor mijzelf. Je voedt op vanuit je eigen achtergrond, vanuit je hart, vanuit je intuïtie en met de beste bedoelingen. Maar soms is dat niet genoeg. Dan mis je kennis en vaardigheden om echt goed contact met je zoon of dochter te maken. Je weet vaker niet wat het beste is, hoe je grenzen kunt stellen, afspraken kunt maken of hoe je hem of haar écht kunt bereiken en helpen.

Nu weet ik dat na jarenlange persoonlijke ervaring en opgedane kennis wél en dat wil ik graag aan jou als ouder van een puber doorgeven.

Dat doe ik met veel enthousiasme, respect, empathie, deskundigheid, humor en betrokkenheid in de  1-Daagse Workshop “Less Stress met een Puber in huis”.

Wil je meer weten over 1 bepaald specifiek “puberprobleem” volg dan een van de themamiddagen , hier vindt je meer informatie hierover.

Ik help daarmee niet alleen jou maar ook je zoon of dochter zodat jullie samen kunnen zeggen wat hebben we toch een heerlijke Puber(teit).

Enthousiasme, betrokkenheid, meeleven, respect, humor en heel veel kunnen delen zijn mijn drijfveren. Door de kennis en de ervaring die ik inmiddels heb opgedaan is het mij gelukt deze unieke Workshop en Themamiddagen te ontwikkelen. Daarmee help ik niet alleen jou maar tegelijkertijd ook je zoon of dochter. Ik ben van mening dat deze training voor iedereen die met de opvoeding van een puber te maken heeft een “must” is. Blijf niet langer in je eentje worstelen met het pubergedrag van je zoon of dochter.

Meld je meteen aan en kies voor de 1-Daagse Workshop, de Mini-Workshop of een van de Themamiddagen. Ik hoop je gauw te ontmoeten.

Hartegroet hartje Tilly

Zit je met een dringende vraag aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via e-mail: info@unik-tc.nl of het contactformulier. Ik help je graag.

Gratis e-book “Less Stress”. 

Minder stress en meer rust in huis. Het geheim hoe je goed afspraken kunt maken met je (pre) puber.

Laat hier je gegevens achter


[