Thema middagen

T h e m a   M i d d a g

 

Stemmingswisselingen en Woede-uitbarstingen bij je puber

 

Herken je iets in dit verhaal van Merel, moeder van een 14 jarige zoon?

Mijn zoon is een enorme puber. Hij is vaker onberekenbaar en reageert soms agressief. Hij wil nergens iets van weten en als je regels stelt, bijvoorbeeld op tijd thuis zijn voor het eten, lapt hij die aan zijn laars. Hij gaat gewoon zijn eigen gangetje en doet precies wat hij zelf wil. Als ik met hem wil praten negeert hij mij en blijft hij op zijn telefoon bezig.  Hij ligt het liefst de hele dag op bed om vervolgens ’s nachts met zijn telefoontje te spelen. Als ik straf geef door bijvoorbeeld te zeggen dat hij binnen moet blijven, gaat hij finaal door het lint. Zo erg zelfs dat hij laatst een raampje van de voordeur heeft ingeslagen. Het lijkt wel alsof ik hem totaal niet kan bereiken en hij zich niets van mij of de regels die thuis gelden aantrekt. Alles is mijn schuld, zegt hij…

Loop je ook tegen onberekenbaar gedrag en stemmingswisselingen aan bij je zoon of dochter? En, nog belangrijker, wil je weten hoe je hiermee om kunt gaan? Kom dan naar de Thema-Middag “Stemmingswisselingen en Woede-uitbarstingen bij je puber”.

Je krijgt gegarandeerd voldoende tips waarmee je direct aan de slag kunt zodat je kunt omgaan met dit “stressvolle” pubergedrag van je zoon of dochter.

De Thema Middag begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kosten: 47,00 euro per persoon inclusief koffie, thee en iets lekkers.


Data:

Heerlen: zaterdag 9 februari 2019 en zaterdag 23 februari 2019

Amsterdam: zondag 17 februari 2019 en zondag 24 februari 2019


Mis het niet en meld je direct aan.

Je voor- en achternaam *

Je telefoonnummer

Je e-mailadres *

Data en locatie

Vermeld hier je keuze voor datum en locatie *

Contact-methode

Neem bij voorkeur contact met mij op via
E-mailTelefoon

Automatisch akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid.

[title=”Thema middagen”]title=”Thema middagen_copy”]”]