VIP TRAINING

VIP TRAINING

Bij de VIP Training “Samen Goed Voorbereid Naar De Puberteit” krijg je alle kennis van de 3-Daagse Training plus een hele dag onmisbare informatie over pubers. Hoe werkt hun brein? Wat kun je wel/niet van ze verwachten? Hoe ga je om met social media, eerste liefde, pesten, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen? Op al deze vragen, en meer, krijg je antwoord.

De VIP Training “Samen Goed Voorbereid Naar De Puberteit” wordt zowel in Heerlen als in de omgeving van Amsterdam gegeven.

Ga voor data en tijden naar het aanmeldformulier en maak een keuze. Ik werk in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen waardoor er beperkt plaats is dus meld je snel aan. Heb je een dringende vraag dan kun je mij altijd een mail sturen of bellen.

VOOR OUDERS VAN KINDEREN TUSSEN DE 12 – 18 JAAR die alles willen weten over de puberteit.

Net als de meeste ouders met pubers kom je wel eens van die momenten tegen dat je ze achter het behang wil plakken. Hoe komt het toch dat je zoon of dochter zo snel en zo sterk verandert als de puberteit aanbreekt. Wat gebeurt er allemaal in dat lichaam, wat gaat er om in dat hoofd en vooral: Hoe ga ik hiermee om?

Herken je dit?

 • Je zoon of dochter zet zich continu tegen je af,
 • geeft bij de kleinste dingen een weerwoord,
 • wil de eigen grenzen bepalen,
 • hele andere dingen gaan opeens voor, school staat daarbij meestal onder aan het lijstje,
 • kent geen gevaar, neemt onverantwoorde risico’s,
 • is niet aanspreekbaar, sluit zich af.

Het lijkt wel of ze onhandelbaar en niet te benaderen zijn. Het is net alsof zij een andere taal spreken. Er ontstaan problemen, niet erg genoeg om deskundige hulp in te roepen maar wel erg genoeg om dagelijks voor spanning en onrust te zorgen.

De VIP Training is opgezet voor ouders die meer willen weten over typisch “pubergedrag” en hoe je hier mee om kunt gaan.

 

 


Met veel enthousiasme en energie leer ik je in de VIP Training “Samen Goed Voorbereid Naar De Puberteit” om te gaan met typisch “pubergedrag”. Je leert op een interactieve manier meer over je puber, maar ook over jezelf. Ik maak gebruik van de theorie en technieken van NLP, het IMAGO-spel, de (zelf ontwikkelde) Zintuigentest en Intervisie. Maar het meeste zet ik nog mijn kennis en ervaring als moeder, coach en communicatie-expert in.

De eerste 3 dagen zijn gelijk aan de 3-Daagse Training, echter inclusief lunch. In deze 3 dagen leer je alles wat je nodig hebt voor een effectieve communicatie met je zoon of dochter. Tijdens de extra 4e VIP dag wordt dieper ingegaan op de puberteit, het puberbrein, pubergedrag , wat je wel of niet van je puber kunt verwachten en hoe je met eventuele problemen om kunt gaan. Er wordt met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers gewerkt. De groepen zijn bewust klein gehouden om iedereen zoveel mogelijk persoonlijk te kunnen helpen en begeleiden.

Hoewel het programma is samengesteld werk ik flexibel wat betekent dat ik inspeel op de behoefte van de deelnemers. Je krijgt van mij een uitgebreide studie map waar je altijd op terug kunt vallen.

Na de training kun je je aansluiten bij de besloten face-book groep zodat ik, maar ook de andere ouders, je blijven steunen bij eventuele vragen.

Na de 4-Daagse VIP Training heb je alle informatie, vaardigheden en technieken die nodig zijn om vol zelfvertrouwen en op een ontspannen manier je puber zoon of dochter op te voeden. Weg met de regelmatig terugkerende stress en terug met de vertrouwde band die alleen nog maar nog sterker zal worden.

Tijdens de eerste 3 dagen heb je geleerd

 • hoe je écht kunt luisteren, kunt praten met je puber en afspraken kunt maken,
 • hoe je binnen 5 minuten volledig ontspannen kunt zijn en hoe je een negatief gevoel kunt omdraaien naar een positief gevoel,
 • wat jouw unieke communicatievaardigheden zijn en hoe je deze kunt gebruiken,
 • dat je niet alleen staat als ouder en ervaart dat je elkaar nieuwe inzichten kunt geven, kunt steunen,
 • hoe het puberbrein werkt en wat je op welke leeftijd mag en kan verwachten.

En na de exclusieve 4e dag weet je hoe je om kunt gaan met specifiek pubergedrag zoals:

 • onzekerheid over uiterlijk,
 • faalangst,
 • pesten,
 • social media,
 • vriendschappen, eerste liefde,
 • problemen op school,
 • gebrek aan zelfvertrouwen,
 • tienertaal.

Onmisbare informatie en kennis wanneer het gaat om de puberteit van je zoon of dochter. Reken af met de dagelijkse stress, frustraties en gevoelens van onmacht. Je zult meer wederzijds begrip ervaren, meer zelfvertrouwen bij het opvoeden hebben en merken dat je een steun en toeverlaat kan zijn voor die heerlijke opgroeiende puber.

De VIP Training “Samen Goed Voorbereid Naar De Puberteit” wordt zowel in Heerlen als in de omgeving van Amsterdam gegeven. Bij aanmelding kun je een keuze maken uit locatie en datum.

Om iedereen zoveel mogelijk aandacht te geven wordt in kleine groepen gewerkt van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Daardoor zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bij de VIP Training krijg je naast de 3-Daagse Training een hele  dag extra met waardevolle informatie over de puberteit. We werken 3 dagen van 09.00 – 15.00 uur en 1 dag van 09.30 – 16.00 uur. Inbegrepen zijn koffie, thee, lunch en een uitgebreide studie map.

Bij aanmelding vóór 1 juni 2017 krijg je 10×10 = 100,00 euro korting vanwege het 10-jarig bestaan van UNiK (U en ik) Training en Coaching. Je betaalt geen 557,00 euro maar 457,00 euro.

Wanneer beide ouders zich aanmelden (of oma/opa zich mede aanmelden) geldt er een korting van 50%  voor de 2e aanmelding.

Mocht je nog twijfelen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Gratis e-book “Less Stress”.  

Minder stress en meer rust in huis. Het geheim hoe je goed afspraken kunt maken met je (pre) puber.

Laat hier je gegevens achter


Wil je antwoord op al je vragen over de puberteit en opvoeding?