Workshop Ouderbetrokkenheid 3.0 voor ouders én leraren

UNiK(e) WORKSHOP OUDERBETROKKENHEID 3.0 VOOR OUDERS ÉN LERAREN

Ouderparticipatie, Ouderbetrokkenheid. Een groot verschil.

Ouders en leraren zijn beiden verantwoordelijk voor de schoolontwikkeling van het kind.  Daarbij is de onderlinge communicatie waarbij het kind centraal staat van essentieel belang. Het gaat om een gelijkwaardige en zeker geen vrijblijvende samenwerking tussen ouders en school. Hoe doe je dat nou, waar begin je en wat komt er allemaal bij een goede communicatie kijken? Wil jij van alleen maar informatie delen naar écht samenwerken? Dan is dit de kans om nader tot elkaar te komen.

Feit is: leerlingen presteren beter als er een goede samenwerking is tussen ouders en leraren/school.

Feit is: een goede relatie begint bij een heldere communicatie.

Feit is: dat je met deze workshop een start kunt maken naar effectieve ouderbetrokkenheid.

Wil je graag meer informatie over het organiseren van de Workshop Ouderbetrokkenheid 3.0 op school vul dan het onderstaande formulier in.

Je Voor- en Achternaam *

Vermeld hier de school*

Je e-mailadres *

Je telefoonnummer *

Ruimte voor eventuele vragen

Contact-methode

Neem bij voorkeur contact met mij op via
E-mailTelefoon

Automatisch akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid.

———————————————————————————————————————————————————————————–

“Thema WEEK VAN DE OPVOEDING 2019: “Hand in Hand”

Deze Workshop sluit perfect aan bij het thema van de Week van de Opvoeding 2019. “Opvoeden doe je niet alleen, maar samen. Hand in hand met ouders of opvoeders, spelen ook de school, sportvereniging, buren, vrienden en familie een rol in de opvoeding van het kind. Zij vormen samen de omgeving waarin kinderen opgroeien en worden opgevoed. Hoe beter opvoeders en betrokken organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien. De Week  van de Opvoeding is een mooi moment om de handen ineen te slaan”.

Als partner van het Nederlands Jeugd Instituut organiseer ik op zaterdag 12 oktober aanstaande de UNiK(e) Workshop Ouderbetrokkenheid 3.0

Aanmelden kan hier.

UNiK(e) Workshop Ouderbetrokkenheid op zaterdag 12 oktober 2019.

Tijd: 13.30 tot ca. 16.00 uur.
Kosten: er wordt een kleine bijdrage gevraagd van 15,00 euro.
Locatie: omgeving Heerlen.

———————————————————————————————————————————————————————————–